home team fotos contact
centrale verwarming
sanitair
onderhoud
airco
zonnepanelen
warmtepompen
ventilatie


 

 

 

 

 

 

 

 

warmte techniek herbots

 

Zonnepanelen
warmte techniek

ZONNEWARMTE:
- IS GRATIS
- IS ONUITPUTTELIJK
- VERVUILT NIET
- PRODUCEERT OP JAARBASIS ONGEVEER DE HELFT VAN UW WARM WATER!

Het plaatsen van een zonneboiler is een duurzame en onderhoudsvrije investering, waarvan je EEN DEEL VAN DE KOSTEN TERUGBETAALD kunt krijgen dankzij een aantal subsidies en/of belastingsverminderingen en waarvan je de rest in enkele jaren kan terugwinnen.

Wij plaatsen enkel degelijke systemen, bestaande uit een zonnecollector, een voorraadvat met water en een regeling, waar u uw rendement op kunt aflezen. Zelf als er niet echt volop zon is, zoals in België waar wij meer ‘diffuus’ licht hebben (daglicht dat uit alle richtingen komt bij een volledig bewolkte hemel) wordt dit in ‘nuttige energie’ omgezet. Duizenden realisaties in België en buurlanden hebben bewezen dat dit reeds jarenlang goed werkt!

Het verschil met een elektrische boiler is dat de vloeistof in de collector wordt opgewarmd door de zon en niet door elektriciteit of door water van de centrale verwarming. Bij zonnig weer kan de temperatuur van het water opwarmen tot 80° C. En bij bewolkte dagen levert dit toch een ruime hoeveelheid warm water op en voor de rest ZORGT DE REGELING ERVOOR DAT DE BIJVERWARMING AUTOMATISCH GEBEURT met uw gewone warmwater installatie (combinatie mogelijk met de verwarmingsketel, boiler of geiser), zodat de gewenste temperatuur altijd bereikt wordt. Dat is pas VOORDELIG COMFORT!

Andere toepassingen met zonnecollectoren zijn bijvoorbeeld VLOERVERWARMING (omdat de temperatuur van het water lager ligt) en verwarming van ZWEMBADEN.

Contacteer ons voor meer informatie. Wij geven u graag professioneel advies alsook informatie over de PREMIES EN BELASTINGSVERMINDERING waar u recht op hebt.

 

Thermische Zonnepanelen
warmte techniek

grond water pompZonnecollectoren en vacuŁmbuiscollectoren kunnen universeel ingezet worden, omdat ze plaatsonafhankelijk op daken en gevels gemonteerd kunnen worden. Een aanwinst voor uw huis en uw portemonnee met een optimaal rendement uit zonlicht en zonnestraling.

 

Fotovoltaïsche Zonnepanelen
warmte techniek

grond water pompMono- en polykrystallijne panelen van Duitse fabricatie zonne-energiemodules met siliciumcellen en bypassdioden op zonnepanelen in een modern design. Deze kant en klaar aan te sluiten zonnecollectoren zijn gemakkelijk op het dak te plaatsen, en geven een optimaal rendement uit zonlicht en zonnestraling .

 

Klik hier voor meer informatie over de besparende mogelijkheden van zonnetechniek
Klik hier om de fiscale voordelen en premies ivm zonnepanelen te bekijken.