home team fotos contact
centrale verwarming
sanitair
onderhoud
airco
zonnepanelen
warmtepompen
ventilatie


 

 

 

 

 

 

 

 

warmte techniek herbots

 

Centrale Verwarming
warmte techniek

WILT U NU AL BESPAREN OF LATER?
U besteedt uw geld ook vast liever aan andere dingen dan aan dure brandstof. Als u uw verwarmingsinstallatie moderniseert kan dat. De huidige generatie revolutionaire ketels en branders zijn z zuinig, dat u echt een pak bespaart.

Het is echt de moeite om te overwegen uw oude ketel te vervangen door een moderne, eventueel een hoogrendementsketel of een condensatieketel op aardgas, omdat u dan tot 30% van uw stookkosten bespaart en die ketels bovendien een zeer geringe uitstoot van schadelijke gassen hebben.

Eventueel kunt u de installatie combineren met een zonneboiler. Waarom zou u immers de gratis zonne-energie niet benutten? Over dit, en over de premie of belastingsvermindering waarop u aanspraak zou kunnen maken, kunnen wij u professioneel advies geven en de nodige documenten bezorgen voor de aanvraag van de premies.

Qua radiatoren en thermostatische kranen kunt u kiezen uit een heel gamma degelijke en esthetische exemplaren, gaande van de meest eenvoudige, functionele, tot de meest gesofistikeerde designradiator.

Wij garanderen onze klanten kwaliteitsinstallaties, die uitgevoerd worden met hoogwaardig materiaal die u een degelijk resultaat waarborgen. En onze vaklui hebben een uitstekende stielkennis.
IN 1 2 DAGEN IS UW KETEL VERVANGEN EN BEGINT UW BESPARING! 

Condenserende Ketels gas/stookolie
warmte techniek

grond water pompSinds enkele jaren kiezen steeds meer mensen voor condensatieketels als d oplossing voor hun verwarming. Deze ketels zetten brandstof om in warmte en halen daarnaast zoveel mogelijk restwarmte uit de verbrandingsgassen. Daardoor daalt het verbruik aanzienlijk en het comfort wordt er alleen maar beter op.

Oude verwarmingsketels maken geen gebruik van de latente warmte in verbrandings- of rookgassen. Een groot deel van de warmte verdwijnt dus via de schoorsteen. Condenserende ketels op gas of stookolie benutten die warmte juist wel. Dat gebeurt door de waterdamp in de rookgassen te laten neerslaan (condenseren). Het rendement is hierdoor zon 14% hoger voor gas en 10% hoger voor stookolie dan bij een lagetemperatuurketel. 35% energiebesparing is zo gemakkelijk haalbaar. En de uitstoot van schadelijke stoffen daalt ook tot een tiende. Condensatieketels zijn te herkennen aan het Optimaz Elite (olie) of HR-TOP (gas) label, die garanderen dat ze voldoen aan alle huidige normen en milieuvriendelijker zijn dan oudere ketels. Belangrijk voor u en het milieu. Bovendien loont het de moeite om zowel bij modernisering van uw woning als bij nieuwbouw een combinatie te overwegen van condensatietechniek met zonne-energie voor de warmwaterbereiding en voor ondersteuning van de verwarming.

De werking van een condensatieketel bestaat uit 5 principes:
* het verlagen van de temperatuur van de rookgassen of het winnen van voelbare warmte
* het laten condenseren van de aanwezige waterdamp of het winnen van niet-voelbare warmte
* het verminderen van de verbruikte lucht bij de verbranding
* het drukken van de restwarmteverliezen en het verhogen van het dauwpunt
* het verbruiken van de lucht in de ketel en het elimineren van de stralingsverliezen

Hier vindt u meer informatie over onze gasketels van Viessmann.

 

Gietijzeren Ketels gas/stookolie
warmte techniek

grond water pompBuderus, Viessmann, Vaillant

 

 

 

Vloerverwarming
warmte techniek

grond water pompLogafix Polytherm, Radson

 

 

 

Radiatoren
warmte techniek

grond water pompPlaatstalen radiatoren en sierradiatoren.

Thermic, Radson, Arbonia